Details, Fictie En Beste Chiptuning Nederland

In dat geval moet je retour tot de tuner om een wagen te laten hertunen. Dit gebeurt dikwijls kosteloos, maar als daar veel werk mee gemoeid is (bdm-tuning bijvoorbeeld) dan wensen zijn de tuner er nog wel weleens een vergoeding vanwege vragen.

DTE Systems relies on chiptuning sites: As a customer you choose the fitting Power Control performance tuning for your vehicle in our configurator. The extra power in horsepower and torque is instantly recognizable - as well as the possible fuel savings. Our sophisticated remotes enable performance increases ofwel up to 30% and fuel consumption savings of about 15%.

Bijkomstigheid aangaande de chiptuning kan zijn dat de auto zuiniger rijdt omdat de motorfiets niet zo toeren hoeft te produceren en er geen brandstof verloren gaat. Tevens beschikt u over meer koppel waardoor u eerder in een hogere versnelling kunt autorijden. 

Voor OBD tuning hoeft zeker ook niet gesoldeerd te geraken in contrast betreffende chiptuning. OBD tuning kan zijn zeker eenvoudiger.

Op maat uitgesneden tuning – dat is PowerControl. Verhoog de auto chiptunen performance van de auto met verdere vermogen en meer koppel, snel en gemakkelijk betreffende middelen van DTE.

Chiptuning kan zijn het herprogrammeren van een pc die de motorfiets aanstuurt. Een fabriekswaardes met die pc zijn ingesteld op lage emissies en vreselijke omstandigheid elders in de wereld.

Door de software in de ECU aan te behoren kunnen we de prestaties over de auto verbeteren. Dit systeem luistert op het moment tot de waarden welke we bekwaam hebben ingesteld.

Ditzelfde proces kun jouw toepassen op een inspuitdruk aangaande bijvoorbeeld een commonrail motorfiets. Door de inspuitdruksensor ons lagere waarde vanwege te houden dan de ford tuning nederland ECU alleen al berekend had, wordt de werkelijke inspuitdruk verhoogd. Sterkte wat hierbij optreedt kan zijn het jouw in een kortere tijd dezelfde inspuithoeveelheid verbrandt.

Bij behoud aangaande dezelfde rijstijl ingeval vanwege de tuning kan door optimalisatie van al die instellingen, betreffende name bij turbodiesel- en normale dieselmotoren, in de praktijk een minder verbruik gerealiseerd geraken met gemiddeld tussen een 5-10% (daar bestaan enige klandizie die het hebben laten begrijpen het zij voor ons rustige rijstijl ook een minder verbruik hebben gerealiseerd tot 15%!). Benzinemotoren gaan ook niet meer verbruiken, doch in een praktijk ook ook niet minder.

In de meeste gevallen zijn een veranderingen in uw software via diagnose hardware van uw dealer niet te detecteren. Voor een aantal merken hebben wij een mogelijkheid een flashcounter te wissen met speciale apparatuur.

Ons ATM-chiptuning kan zijn een kwalitatief hoogwaardig en en blijvend product het ontwikkeld is door een motormanagementsoftware specialisten met ATM. Op maat gemodificeerde software levert u de volgende voordelen op:

In de andere generatie ECU's, boordcomputers, zit ons geheugen het niet ofwel nauwelijks via een communicatielijn te benaderen kan zijn

Dit wordt ook volbracht opdat de motor tussen hevige omstandigheid en betreffende slechte vloeistoffen(olie en brandstof) alsnog echt kan functioneren. Veelal is dit zo het deze veiligheidsmarge ver onder de maximale grens ligt met wat een motorfiets werkelijk aankan.

De ATM-Chiptuning kan zijn het ideale maatwerk middel het zorgt wegens extra pit en souplesse in uw auto. Dankzij het genoeg vermogen en koppel het vrijkomt na een inzet over ons ATM-Chiptuning is autorijden ons totaal overige belevenis.