Onderhoud Kunststof Camper. Let Goed Op.

Verspreid uw caravan ofwel camper tot Caravan Service Oost Holland

Met ons korte team verzorgen en herstellen wij in een moderne werkplaats de caravan, camper en aanhanger. Komt u tevens profiteren betreffende onze uitgebreide services?

 

Schade Camper Vw T4

 

BOVAG onderhoudsbeurten

BOVAG onderstelbeurten

Schadeherstel alle merken

Profile Repair voor korte schade

Accessoires (service en filmmontage)

Aanhangerservice

Caravanmovers

Zachte vloer repareren

Benieuwd naar hetgeen wij voor de caravan ofwel camper mogen betekenen? Bel 0314-682437, zend een e-email ofwel kom weleens langs.

camperonderhoud

Betrouwbaar reparateur

Caravan Service Oost Holland doet aan inkoop en verkoop aangaande caravans en ofwel helpen voor bemiddeling daarvan. We zijn gespecialiseerd in verzorging en herstelling. Hiermee genieten we het vertrouwen betreffende dealers uit een plaats, verzekeringsmaatschappijen en expertisebureaus.

 

T4 Camper Met Schade

 

Campers

Caravan Diensten Oost Nederland kan zijn tevens de specialist wegens onderhoud en schadeherstel aan uw camper.

We behouden het ook niet druk met het motorgedeelte maar bovenal betreffende de opbouw. Het herstel van de opbouw bij beschadiging of lekkage is de specialiteit.

Ons lekkage kan omvangrijke resultaten hebben voor de camper, doch is via ons juist te fiksen.

Gespecialiseerde werkplaats

Een werkplaats van Caravan Service Oost Nederland is uitgerust betreffende alle benodigde hardware om bijzonder bekwaam te kunnen werken.

Schaarbrug en remmentestbank

In de werkplaats zijn drie ruime werkplekken waarbij er een paar bestaan ingericht vanwege onderhouden en een derde voor schadeherstel.

Voor een onderhoudsplek is ons omvangrijke verzonken schaarbrug ingebouwd met daartussen een remmentestbank.

In de remmentestbank simuleren wij dit remmen achter de auto. We klavier de gevolgen aan een wettelijke voorwaarden en van de remmentest ontvangt u dan ook een verslag.

Ook beschikt de werkplaats tussen verdere over:

Banden montage-apparatuur

Banden balanceer-apparatuur

Houtzaagbank

Speciale stutwand wegens schadeherstel

Lasapparatuur

Ontvet-apparatuur

Wij ontvangen u dan ook met genoegen in onze werkplaats.

Caravan en Camper Schadeherstel

We snappen mits nauwelijks ander dat schade aan de voertuig vanwege u vervelend is en dus nemen wij u met genoegen al die wensen uit handen.

Wij hebben ons haal - en brengservice, regelen alles met een verzekering en wensen een prima genoegdoening betreffende uw caravan of camper. Bediening en capaciteit staan bij het hoog in dit vaandel.

Inventive Repair kan zijn ons jong en dynamisch bedrijf, het zich totaal gespecialiseerd heeft in onderhoud- en reparatietechnieken wegens o.a. caravans, campers en wagen's.

Inventive Repair is dienstverlener aan: dealerbedrijven, importeurs, caravanfabrikanten en particulieren.

Techniek / schadeherstel:

Wij zijn gespecialiseerd in de genezing aangaande deuken en krassen in aluminium structuur beplating, Profile Repair, genoegdoening van kunststof delen en allicht ook dit 'omvangrijk' schadeherstel, zoals aanrijdingschade, lekkageschade of hagelschade. Wegens al die voorkomende caravanschade aangaande klein tot groot kan u bij ons terug. Middels de methodes welke we hanteren kunnen we veelal schadelast besparende reparaties verrichten.

Het kan zijn niet iedere keer nodig teneinde delen te vervangen en herstelling mag zelfs lekkerder bestaan vervolgens vervanging aangaande het betreffende deel. De invloed aangaande de herstelling en de capaciteit vanwege de caravan ofwel camper staan voorop. Dus is dit van betekenis het u dan ook het herstel aangaande schade door vakbekwame en goed opgeleide specialisten laat doen.

Inventive Repair is gespecialiseerd in schadeherstel over caravans en campers en is zowel Bovag ingeval Focwa erkend Caravan en http://zwbuilding.com/aureenscrz/post-camper-garage-schade-96922.html camperservicebedrijf en PACK-keuringsstation.